Sunday, July 17, 2016

MARY KAY - NEW BEAUTY CONSULTANT

MARY KAY COSMETIC

Bismillahirrahmanirrahim

bukan stakat nak jual barangan mary kay tp mmg nak share kecantikan & keuntungan atau bg yg sesape nak cari income tambahan blh lah join biznes mary kay ni...sesape nak join tuk tambahkan pendapatan...leh la kontak aku di alamat emel... yusnidiana@yahoo.com
pastu tuk temujanji & pape yg korg nak tau pasal mary kay blh la add kat Facebook : Diana Yusni. Insya Allah apa yg kita rancang & usaha yg ikhlas tuk mencari pendapatan Allah akan bantu..I'Allah..
atau bg korang yg x tau apa tu mary kay blh la layari laman web kat bawah sbg pautan tuk ketahui apa itu mary kay...www.marykay.com
TQvm....next information coming soon...

luv u olsss...Yusni Diana Beauty Consultant Marykay...:-)




MARY KAY COSMETIC adalah peneman saya x kira di mana..klu satu hari x pakai barangan MARY KAY, rasa idup hari2 xder makna & xder keyakinan diri....MARY KAY??? mmg ok sesangat bg pompuan yg ada masalah kulit muka samada jerawat,jeragat or kulit x sekata...MARY KAY mmg sesuai sgt tuk anda...malam td saya attend meeting MARY KAY,,mmg btl2 hebat la kwn2 kita kat sana..dah la cantik2 semuanya..pastu dapat lg award atas usaha yg dorg lakukan..alhamdulillah..I CAN DO IT!!!!!!!!!!!!!! yes3x "bukan senang nak jd senang..bukan susah juga nak jd susah"  tp sekiranya kita usaha,I'allah apa yg kita lakukan akan tercapai...INSYAALLAH....dgn izin Allah..amin

sambil menyelam,sambil minum air,,sambil sembang sambil saya nak ajak anda semua yg berminat ngn MARY KAY untuk mencuba atau mengenali MARY KAY ngn lebih dekat..ok la u oolsss,bg yg ada masalah kulit muka maka anda blh la hubungi saya bagi membuat demo atau tunjuk ajar serta memperkenalkan produk yg sesuai dgn kulit muka anda....

bagi tujuan untuk mencuba atau berjumpa dgn saya,,anda boleh menghubungi saya di talian seperti di bawah:-
014-6695404 *yusni
anda sendiri boleh decide tempat & masa untuk berjumpa!!!!

di samping dpt mencuba produk MARY KAY anda juga boleh menyertai skin care class yg kami anjurkan..kami jg blh mengenal pasti masalah kulit muka anda & akan mencadangkan produk yg sesuai dgn muka anda...MARY KAY juga menjemput anda untuk menjadi sebahagian ahli keluarga MARY KAY hanya dgn modal yg rendah...malah anda boleh menambahkan pendapatan yg lumayan sekiranya menjadi ahli MARY KAY COSMETIC..kita akan sama2 berkongsi semua kebaikan dan faedah yg terdapat dlm MARY KAY...i'allah...

so,bg yg berminat nak join us atau nak mendapatkan barangan MARY KAY COSMETIC blh lah hubungi terus saya di talian seperti di atas...

TQVM
  Yusni Beauty Consultant Mary Kay



MARY KAY adalah sebuah direct selling company, namun ia mmg berbeza daripada kebanyakan syarikat MLM yang lain. MODAL hanya RM180 sahaja!! 
1st time - para senior perlu memikirkan dan memastikan orang bawahannya berjaya dahulu supaya mereka pun berjaya.
2nd - senior tidak boleh goyang kaki saja walaupun sudah mempunyai ramai orang bawah.
3rd - jika senior tidak aktif, mereka akan terlepas mengutip komisyen daripada syarikat malah orang bawah yang sudah mereka rekrut pun tidak akan tersenarai lagi dalam list BC mereka....

APA SYARAT AKTIF?????Kita perlu membeli sekurang- kurangnya RM500 setiap 3 BULAN. Adakah ini sukar untuk dicapai???TIDAK SAMA SEKALI!!!!!!!!!!! kerana MARY KAY mempunyai banyak produk untuk kegunaan seluruh badan, untuk lelaki dan perempuan..
BAGI YANG TIDAK MAHU MENJUAL???
Sistem dalam MARY KAY:-

1. Sesiapa saja yang menyertai MARY KAY (yang kemudiannya dikenali sebagai Independent Beauty Consultant (BC) berpeluang menjana pendapatan serta- merta hasil jualan runcit produk antara 30% sehingga 40%

2. Bagi membolehkan BC mendapatkan komisyen daripada syarikat, mereka hanya perlu merekrut 2 ORANG BC baru . Mereka terus berpeluang menjana pendapatan sebanyak 4% daripada pembelian BC baru.

3. Semakin ramai junior menyertai BC, dia akan terus dapat menikmati komisyen daripada BC nya.     1-2 orang BC (4%)     3-5 orang BC (7%-12%) dan banyak lagi yang menanti!!!!!!!!!!!!!!
4. Bagi untuk menikmati peningkatan dalam pendapatan, kita hanya perlu merekrut sekurang- kurangnya 2 orang BC setiap bulan...

Dengan adanya 24 orang BC selepas SETAHUN, kita berpeluang menjana pendapatan sebanyak RM2k hasil pembelian para BC anda....Kalaun anda REKRUT lagi ramai BC baru maka makin banyak pendapatan yang akan anda jana!!!!!!!

JOM!!!!!!!!!! sama- sama kita kongsi kecantikan & peluang pendapatan untuk golongan wanita
WOMEN can do it!!!



Starter Kit adalah untuk new consultant atau Beauty Consultant yang baru menyertai Mary Kay dari sekarang. Beg quilt ala Chanel ini amat cantik, besar dan muat diisi pelbagai barang selain produk Mary Kay. Hanya dengan yuran atau modal sebanyak RM180 sahaja anda akan memperolehi nya..CEPAT!!!!Produk yang akan dibekalkan oleh Mary Kay bagi membolehkan kita memulakan bisnes bernilai RM360. Produk ini anda boleh guna untuk membuat demo kepada client atau pelanggan anda...malah segala maklumat pasal MARY KAY juga akan dibekalkan sama bagi memberi keyakinan kepada anda sebagai BC baru.





Mary Kay sudah membuktikan yang ia memang ingin sekali membantu memperkayakan hidup wanita dengan memberi lebih banyak barang berupa produk sejak dari hari pertama lagi! Malah produk yang anda dapat sangat berbaloi dengan bayaran yang anda lakukan..Soal nya sekarang semua kehendak dan kejayaan anda di atas tangan anda 100%..bagi membantu diri anda sebagai wanita..MARY KAY adalah pilihan yang tepat untuk menjana pendapatan selain membantu wanita lain dalam bidang kecantikan...Saya ingin sekali membantu saudari sekiranya saudari ingin mencuba alternatif lain menjana pendapatan dan membantu keluarga. Semua di tangan anda...Sekiranya ingin bantuan daripada saya..saudari boleh lah hubungi saya di talian 014-6695404

No comments:

Post a Comment