Saturday, January 29, 2011

New handphone...

Hi.. Hari Rabu lepas, aku baru beli handphone Blackberry Bold 9700 kat KL Sentral. Hehe.. Tapi belum bole guna internet lagi, sebab tak subscribe Blackberry Internet Plan dgn Celcom. Itupun sebab bill under nama ayah, so nak mintak tolong dia apply kat celcom. Huhu.
Di bawah ni gambar handphone baru..



6 comments:

  1. wowowowwww...baru jer aku baca blog ko yg lepas2 ckp ni --->> "lps ni kalau leh xmo da beli handphone (unless kalau phone ilang or rosak teruk la)... aku ni sgt boros, dan byk hutang kad kredit especially... da smpi kredit limit la pulak.. :(( huwarggghhh.. help me, should i go to AKPK??? <----
    huhuhuhuhu..bli lagi kerr.. apa da jadii beb.. :p

    ReplyDelete
  2. ces, sape ni? Apsal tak bgtau nama ni? ISh2...amboi2 sedap perli org.. :P

    ReplyDelete
  3. nice!! dah apply BIS pass pin bole BBM

    ReplyDelete
  4. ngeh3...pasti ko tahu cape lar deee...anyway slmt ber bb bebeh...

    ReplyDelete
  5. arm.. ni BB pin aku, 2290FBDF.

    ReplyDelete
  6. anonymous.. erm, macam mar je.. takpun jue.

    ReplyDelete