Tuesday, October 19, 2010

Detox Foot Patch

Aku baru je mencuba Foot Detox, lebih kurang 10 hari @ 10 malam. hehe.. sebab benda ni kena tampal kat kaki at least 6 jam sebelum tidur dan tanggalkan lepas bangun tidur.. setakat ni, perubahan yang aku rasa antaranya:
1) kaki dah tak lenguh2 walaupun berjalan jauh (eh, mcm org tua la pulak kan? huhu)
2) muka dah kurang jerawat..
3) tido malam pun lebih lena..

kalau nak turunkan berat badan pun bole, ada org katala, tapi aku setakat ni berat maintain je.. erm, taktau la kalau aku ni byk sgt toksin kt dalam badan. Warna kat patch tu pun masih tak jernih (coklat kehitaman lagi).

Ayah aku tanya, berkesan ke ni? betul ke bole kurangkan @ hilangkan   toksin? ataupun bila kita tido, kaki kita yg keluarkan peluh, dan menyebabkan patch tu bertukar warna? erm.. entahlah. aku pun confuse gak..

Takpelah, aku nk abiskan stok yang ada kt rumah tu.. ada lagi 30 keping / 15 hari lagi nk abis.. Just wait n see. Kalau tak jernih gak foot patch tu selepas abis stok aku, erm.. memang 'something not right' lah tu..

2 comments:

  1. takpe.. malam ni bole pakai.. nk sy sms antar reminder? hehe

    ReplyDelete